Deși pentru al doilea weekend din luna octombrie 2015 ne propuseserăm English Bootcamp-ul, am avut norocul între timp să câștigăm un proiect susținut de Cercul de Donatori al Fundației Comunitare și ne-am amanat tabăra pe anul 2016, iar în luna octombrie a lui 2015 o să desfășurăm proiectul „Parcul Detunata are Suflet!”, un proiect de renovare a micului amfiteatru din parcul „Mercur” de pe strada Detunata (cartierul Gheorgheni, capătul liniei 3).

Împreună cu de tineri voluntari din Pata Rât, care în prezent sunt incluși programul „Youth Build”, de calificare în domeniul construcțiilor, al organizației Habitat pentru Umanitate,  cu dragii noștri copii din centrele de copii din Cluj-Napoca, și cu mulți și minunați voluntari, vrem să redăm comunității un spațiu de întâlnire inedit și vesel. Deocamdată lucrările sunt în desfășurare (au început pe 16 octombrie – mai multe detalii pe pagina noastră facebook.com/thesaurustraining), dar invităm comunitatea din Cluj la partea finală a proiectului, aceea de vopsire, împreună cu copiii, a amfiteatrului, în data de 24 octombrie, începând cu orele 12.00, fie pentru o vizită, pentru a cunoaște copiii, sau chiar pentru a vă alătura proiectului ca voluntari sau susținători.

Haideți să adăugăm împreună culoare și valoare în parcul Detunata! 🙂

Actualizare 27.10.2015 – parcul Detunata are acum suflet (detalii pe https://www.facebook.com/thesaurustraining?ref=hl) si va invitam sa il vizitati! Feedback-ul din comunitatea locala este deocamdata exceptional!