www.simionsebastian.ro

Alege să:
fii volunteer teaching assistant– pentru a acoperi cât mai multe centre de copii, avem nevoie de cât de multe persoane care își doresc să petreacă o oră pe săptămână împărtășind copiilor din entuziasmul și pofta lor de viață, ideal – în limba Engleză! Dacă sună bine, contactează-ne prin email sau telefon și haide să facem o comunitate mai bună!
fii special guest star la o lecție– cea mai mare lipsă a copiilor cu care lucrăm este lipsa unui model de urmat! Poți să vii o singură dată, la o singură lecție (sau la câte vrei), și să ne împărtășești experiența ta de viață sau să participi la un joc sau la o discuție cu copiii și va însemna extraordinar de mult pentru ei!
fii Thesaurus volunteer event planner– dacă vrei să îți investești abilitățile de organizator de evenimente în proiecte pentru cauze nobile, ne-ar plăcea să organizăm împreună activități în aer liber, tabere, evenimente de strângere de fonduri, sau alte acțiuni pentru copiii cu care lucrăm.
fii volunteer Thesaurus fundraiser– dacă puterea ta de convingere este egalată numai de altruismul tău, implică-te în proiectele noastre de fundraising. Împreună reușim să adăugăm mai multă valoare pentru mai mulți copii!
faci o donație– pentru orele de limbă străină, copiii au nevoie de rechizite, cărți, mâncare și transport. Poți alege să faci o astfel de donație în natură sau poți să donezi banii direct în contul de mai jos.
redirecționezi 2% din impozit către Thesaurus – tu nu pierzi nimic, iar copiii câștigă! Descarcă formularul de aici.
redirecționezi 20% din impozitul pe profit pe care ti-l ia statul către Thesaurus – dacă ești firmă, fără cheltuieli din partea ta, adaugi valoare comunității! Cel mai ușor este să discuți cu contabilul și să descarci de aici formularul.
fii susținător al asociației Thesaurus– pentru un angajament din partea ta de minim 1 RON/lună, poți să ne susții munca cu copiii, să te implici în activitățile noastre și astfel să ne ajuți să ridicăm calitatea vieții în comunitatea noastră!
Contul Thesaurus este RO93BTRLRONCRT0283121001. Numele întreg al asociației este Asociația Thesaurus Training-Translation.
Muțumim dinainte!

Poți dona și în contul de PayPal, sigur și rapid, apăsând butonul de mai jos.